Gardinhuset

Gardiner & Solskydd

Ge ditt utrymme en stilfull touch med vårt varierade sortiment av gardiner och solskydd. Från hängande textilier och rullgardiner till lamellgardiner, hissgardiner, plisségardiner, duettegardiner och persienner - vi hjälper dig välja produkter som passar din estetik och behov. Genom ett stort sortiment och nära samarbete med leverantörer möjliggör vi enastående möjligheter att skapa den perfekta harmonin mellan estetik och funktionalitet för såväl ditt hem som kontor.

Hängande textilier

Skräddarsydda gardiner har varit vår specialitet i hela tre generationer. Idag är utbudet större än någonsin, med en mångfald av hängande textilier som passar för olika ändamål. Oavsett om det är för kontor eller sovrum, med funktioner som mörkläggning, ljusdämpning och ljudabsorbering, levererar vi skräddarsydda lösningar för att skapa den perfekta atmosfären.

Rullgardiner

Förbättra atmosfären i ditt hem eller arbetsplats med rullgardiner. Dessa praktiska fönsterlösningar ger inte bara en estetiskt tilltalande touch utan ger också möjlighet att smidigt justera ljusinsläppet och skapa önskad integritet. Med ett brett urval av färger och mönster ger rullgardiner dig flexibilitet att anpassa ditt utrymme efter din unika stil och behov.

Lamellgardiner

Lameller är det perfekta valet för stora fönster och skjutdörrar. Med transparenta och mörkläggande alternativ utgör lamellgardiner en stilfull och praktisk lösning. Dessa ger en smidig och flexibel reglering av ljusinsläpp och integritet, skräddarsydd efter dina specifika behov. ​

Hissgardiner

Hissgardiner, med sitt enkla hissningssystem, erbjuder både stil och funktion. Genom våra leverantörer erbjuder vi ett omfattande utbud av exklusiva vävar, som spänner från mörkläggande hissgardiner till lättare varianter i linne. Denna mångsidighet gör det möjligt att skapa en skräddarsydd atmosfär för ditt utrymme, där elegans möter praktiskt solskydd på ditt sätt.

Plisségardiner

Plisségardiner erbjuder en elegant och smidig lösning för fönsterdekoration. Deras distinkta, plisserade veck skapar en modern och stilfull touch i ditt utrymme. Denna gardinmodell är en av de mest flexiblaste och passar inte bara för små och stora fönster utan även för dörrar och speciella fönsterformer som takfönster, runda, trekantiga, samt 5- och 6-kantiga fönster. Med plisséväv i olika färger, kvaliteter och tätheter kan du skapa en perfekt anpassad gardin som matchar din unika stil och uppfyller dina specifika behov.

Duettegardiner

Duettegardiner representerar den ultimata kombinationen av energieffektivitet och sofistikerad estetik. Dessa gardiner är inte bara ljudabsorberande, utan erbjuder också en imponerande flexibilitet med olika styrningsalternativ. Sortimentet finns i en rik variation av material, färger och tätheter, vilket gör att du kan skapa en skräddarsydd lösning som passar alla storlekar och fönstertyper. Oavsett om fönstret är fyrkantigt, runt, trekantigt eller sexkantigt, ger Duettegardiner en fulländad gardinlösning för att komplettera och förbättra ditt utrymme.

Persienner

Persienner är en tidlös och praktisk lösning för fönsterdekoration, och de erbjuder en elegant touch till ditt utrymme. Deras justerbara lameller gör det möjligt att enkelt kontrollera ljusinsläppet och integriteten. Vårt sortiment av persienner inkluderar olika material och färger, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy din inredning efter din unika stil. Persienner passar inte bara för standardfönster utan är också anpassningsbara till dörrar och stora fönster, vilket gör dem till en mångsidig och tidlös gardinlösning för olika typer av rum.

Se tidigare projekt

För att komma igång