Gardinhuset

Markiser

För solskydd och stil i perfekt harmoni. Upptäck vårt sortiment av markiser – från eleganta fönstermarkiser till praktiska terrassmarkiser, screenmarkiser m.m. Vi samarbetar med en mängd olika leverantörer för att erbjuda den ultimata kombinationen av funktion och estetik. Med oss kan du förvandla ditt utrymme till en plats där komfort möter skönhet med perfekt balans.

Fördelar med markiser

markis-energieffektivitet-2

Energieffektivitet

Markiser spelar en avgörande roll i att reglera inomhustemperaturen genom att blockera solens intensiva strålar under varma dagar. Detta minskar behovet av luftkonditionering och kan därmed sänka energikostnaderna.

markis-skydd-mot-uv-strålar-3

Skydd mot UV-strålar

Markiser fungerar som ett skyddande skikt mot skadliga UV-strålar, vilket bidrar till att skydda ditt möblemang och golvytor från att blekas och skadas över tiden.

markis-komfort-och-utomhusliv-2

Komfort och Utomhusliv

Genom att skapa skuggiga och bekväma utrymmen utomhus möjliggör markiser ökad användning av terrasser och trädgårdar. Det blir en förlängning av ditt boende och ger möjligheten att njuta av utomhuslivet i olika väderförhållanden.

markis-estetisk-tilltalande-design-2

Estetiskt Tilltalande Design

Markiser finns i olika färger, mönster och stilar, vilket ger dig möjlighet att anpassa dem efter din inredning och arkitektur. De kan också ge fasaden på ditt hem eller företag en visuell uppgradering.

Fönstermarkis

Fönstermarkiser är den perfekta lösningen för att anpassa ljus nivåerna i ditt hem. Genom att enkelt kunna justera markisen kan du skapa en behaglig atmosfär och skydda mot överdrivet solljus. Dessutom ger de en stilfull touch till ditt fönster och bidrar till hemmets övergripande estetik.

Terassmarkis

Terrassmarkiser är utformade för att förbättra ditt utomhusutrymme genom att erbjuda skydd mot sol och skapa en bekväm miljö. Dessa markiser gör din terrass användbar i olika väderförhållanden och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och naturligt ljus utan att utsättas för överdriven värme. Med olika storlekar och stilar kan du skapa en utomhusmiljö som passar din personliga smak.

Screenmarkis

Modernt och stilfullt solskydd med användarvänlig kontroll. Denna eleganta lösning ger effektivt skydd mot solens strålar och bländning samtidigt som du kan anpassa ljusnivån efter önskemål. Med en enkel manövrering, skapar du smidigt den önskade atmosfären genom att anpassa markisen efter behov. Tillverkad av hållbara och väderbeständiga material, är screenmarkisen det perfekta valet för långvarigt solskydd med stil. Idealisk för både hem och kommersiella utrymmen där flexibilitet och estetik är avgörande.

Takmarkis

Takmarkiser erbjuder en sofistikerad lösning för att skapa skuggade utomhusområden. Denna stilfulla design kombinerar effektivt solskydd med möjligheten att reglera temperaturen under tak. Med en enkel manövrering, kan du enkelt justera markisen för att skapa en bekväm atmosfär och skydda mot överdriven värme eller regn. Takmarkiser passar perfekt för uterum, terrasser och andra utomhusområden där du vill njuta av naturen samtidigt som du har kontroll över klimatet. Ett smakfullt val för både kommersiella och privata miljöer.

Se tidigare projekt

För att komma igång