Gardinhuset

LEVERANTÖRER

Vår kreativa vision möjliggörs genom samarbetet med våra pålitliga leverantörer som levererar material av hög kvalitet

SYDTEXTIL

Sydtextil är en leverantör av textilier för både hem och offentliga miljöer. De erbjuder ett brett sortiment och möjlighet att beställa tygprover för att känna på färg, struktur och kvalitet.

HESTRA MARKIS

Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare av solskyddsprodukter för både inomhus och utomhus. De har en produktionsanläggning i Hestra och har varit verksamma sedan 1948, och levererar högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter till den svenska och nordiska marknaden.

LUXAFLEX

Luxaflex är känt för sina skräddarsydda solskyddslösningar som inkluderar persienner, rullgardiner, markiser och mycket mer. De erbjuder en rad moderna och traditionella designalternativ för att passa olika inredningsstilar.

JAKOBSDALS

Jakobsdals erbjuder en rad produkter inom textilier, möbler och dekor. De har en genuin ambition att skapa relevanta produkter som ger känsla, själ och attityd i varje rum. Företaget har varit aktivt sedan 1910 och strävar efter att skapa produkter som fyller livet med glädje.

PAGUNETTE

Pagunette, etablerat 1960 i Danmark, är en av Skandinaviens ledande leverantörer av kvalitetstextilier för hem och offentlig inredning. De erbjuder en stor urval av produkter inklusive gardiner, kuddar, filtar och andra heminredningsartiklar. De har även en prissättnings- och kontaktinformationsida online för ytterligare detaljer.